De spits van Atlético Madrid Joao heeft momenteel een romantische relatie met zijn vriendin, Margarida Corceiro , beter bekend als Magui Corceiro . Ze is een actrice, model en ster op sociale media en heeft momenteel getekend bij het bureau Central Models voor haar contracten.

De liefdesvogels begonnen te daten in 2019. Medio 2022 werd Magui er echter van beschuldigd Felix te hebben bedrogen met collega-voetballer Porro, maar ze ontkende het. Desalniettemin is er geen informatie over relaties of zaken uit het verleden van Felix.

Wie is João Félix?

Inhoud binnen

joao felix aka João Félix Sequeira is een professionele Portugese voetballer. Hij is een actieve speler, die als aanvaller zowel voor het Portugese nationale team als voor Atlético Madrid uit La Liga speelt.

Hij staat bekend om zijn bekwaamheid in dribbelen en snelheid en kan ook comfortabel spelen als middenvelder of vleugelspeler.

Als een levendige speler in de FIFA Wereldbeker 2022 als Portugese speler, scoorde hij een brace tegen Ghana in de 78e minuut van de wedstrijd, na een assist van Bruno Fernándes. Het werd gehouden in Stadium 974 in Doha, Qatar op 24 november 2022.
Uiteindelijk versloeg Portugal Ghana met 3-2.

Joao Félix- Leeftijd, ouders, broers en zussen, etniciteit, opleiding

De Madrid-speler Joao werd geboren op 10 november 1999 in Viseu, Portugal. Sinds 2022 is hij 23 jaar oud en heeft hij de Portugese nationaliteit.

Evenzo behoort hij tot Europese afkomst en volgens de astrologen is zijn geboorteteken Schorpioen.

Hij ging verder met zijn familieachtergrond en werd geboren bij zijn vader, Carlos Sequeira, en moeder, Carla Felix, beiden zijn leraren van beroep.

Hij voegt er nog meer aan toe en heeft een jongere broer genaamd Hugo Felix. Hij is ook een voetballer die momenteel voor Benfica speelt, nadat hij in 2020 zijn eerste profcontract tekende.

Volgens zijn academici zou Joao afgestudeerd zijn aan de middelbare school. Er wordt echter nog steeds geïnvesteerd in de naam van de instelling waar hij zijn studie heeft gevolgd en andere details over zijn vroege academische leven.

Joao Félix - Professioneel leven, carrières

Joas begon zijn eerste carrière op slechts 8-jarige leeftijd door zich aan te sluiten bij Os Pestinhas. Toen sloot hij zich aan bij Benfica Youth Run, een van de beste sportacademici.

Benfica-carrière

hoe lang is tyson chandler?

Daarna verhuisde hij op 12-jarige leeftijd zijn huis en kwam hij in 2015 op 15-jarige leeftijd bij Benfica. Op 17 september 2016 speelde hij een LigaPro-wedstrijd tegen Freamunde die zijn profdebuut maakte. Hij was de jongste voetballer die zo'n prestatie behaalde in Benfica B. Het jaar daarop speelde hij 13 wedstrijden met drie doelpunten.

Hij maakte ook deel uit van de UEFA Youth League en wist de finale van het toernooi te bereiken. Op 18 augustus 2018 maakte hij zijn eerste debuut in een Primeira Liga-wedstrijd tegen Boavista. Op 25 augustus 2018 scoorde hij zijn eerste senior doelpunt in de derby van Lissabon tegen Sporting Lissabon. Tijdens de wedstrijd tegen Vitória de Guimarães op 16 januari 2019 scoorde hij zijn eerste Portugese bekerdoelpunt in de kwartfinale.

Op 11 april 2019 scoorde hij een hattrick tegen Eintracht Frankfurt in de UEFA Europa League.

Atletico Madrid-carrière

Op 3 juli 2019 tekende hij een zevenjarig profcontract bij La Liga-club Atlético Madrid, met een transfersom ter waarde van € 126 miljoen. Het is de vierde duurste aanwinst in de voetbalgeschiedenis.

Bij de aankomst van zijn club kreeg hij het shirt met nummer zeven, waarna hij op 19 augustus 2019 zijn debuut maakte in de La Liga-wedstrijd tegen Getafe.

Op 1 oktober 2019 scoorde Felix tijdens een UEFA Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou. Met zijn harde werk ontving hij de Golden Boy Award.

Hij begon aan een overwinning tegen Barcelona en scoorde zijn debuutdoelpunt op 9 januari 2020. Helaas liep hij op 26 januari 2020 een beenblessure op tijdens een wedstrijd tegen CD Leganés. Na een maand rust maakte hij op 23 februari 2020 zijn rentree tijdens een wedstrijd tegen Villarreal.

Internationale carrière

Op 15 maart 2019 werd hij door de Portugese manager Fernando Santos opgeroepen voor het senior nationale team. Hij kwam in aanmerking voor de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Euro 2020. Nadat hij tijdens de training zijn been had geblesseerd, bleef hij aan de kant.

Bij zijn comeback nam hij deel aan de finale van de UEFA Nations League 2019 en op 5 juni 2019 speelde hij in de halve finale van de UEFA Nations League.

Op 9 juni 2019 hielp zijn doelpunt de Portugees aan de eindzege tegen Nederland.

hoe oud is mark bowe

FIFA Wereldbeker 2022

Hij kwalificeerde zich in de voorlopige selectie van 55 man van Portugal voor de FIFA Wereldbeker 2020, in Qatar in oktober 2022.

Op 24 november 2022 scoorde Joao een brace in de 78e minuut van de FIFA Wereldbeker 2022-wedstrijd tegen Ghana, die werd gehouden in Stadium 974 in Doha, Qatar.

Joao Félix - Vermogen, salaris

De Portugese voetballer, Joao's nettowaarde wordt berekend op ongeveer $ 25 miljoen vanaf het voetbalseizoen 2021-22. Zijn huidige voetbalclub, Atlético Madrid, betaalt hem jaarlijks ongeveer $ 9 miljoen.

Hoewel hij voornamelijk verdient als voetballer, verdient hij ook geld met zijn verschillende sponsorovereenkomsten.

Heeft Joao Félix gescoord in Qatar FIFA World Cup 2022?

Voor zijn doel, Christiaan Ronaldo scoorde zijn debuut FIFA Wereldbeker 2022-goal in 65 minuten na de wedstrijd.

Vervolgens voegde medespeler Rafael Leao nog een doelpunt toe in de 80e minuut van de wedstrijd, waardoor Portugal met 3-0 won van Ghana.

Lichaamskenmerken - lengte, gewicht

Joao Felix, een Atletico Madrid-speler, heeft een charismatische persoonlijkheid die op een hoogte van 1,5 meter lang is en ongeveer 70 kg weegt.

Bovendien heeft hij donkerbruine ogen en lichtbruin haar met een lichte huidskleur.

Sociale media

De Portugese aanvaller lijkt erg populair op sociale mediaplatforms. Hij heeft een Instagram-account onder de gebruikersnaam @joaofelix79, dat meer dan 5,4 miljoen volgers heeft verzameld.

Afgezien daarvan is Joao sinds januari 2016 actief op Twitter en heeft hij meer dan 310,3.000 volgers verzameld.

Er is ook een officiële Facebook-pagina onder zijn naam, die is verrijkt met ongeveer 4,6 miljoen volgers.