Rafaël Leo wordt momenteel aangenomen enkel . Er zijn nog geen geruchten over vroegere of huidige relaties, roddels of enige vorm van koppeling van hem. Hij wil zijn privéleven privé en gespannen houden.

Gezien zijn goede persoonlijkheid en charme, zal hij in de toekomst zeker mooie meisjes aantrekken. Als hij in de nabije toekomst een meisje zal ontmoeten, hoop dan dat hij zich openstelt en dat we iets hebben om over te zoemen.

Wie is Rafael Leao?

Inhoud binnen

Rafaël Leo aka Rafael Alexandre da Conceição Leão is een Portugese profvoetballer. Momenteel speelt hij actief voor het Portugese nationale team en voor de Serie A-club, AC Milan, als aanvaller.

Een levendige speler zijn in de FIFA Wereldbeker 2022 een Portugese speler, scoorde een brace tegen Ghana in de 80e minuut van de wedstrijd. Het werd gehouden in Stadium 974 in Doha, Qatar op 24 november 2022.

Uiteindelijk versloeg Portugal Ghana met 3-2.

Rafael Leao- Leeftijd, ouders, broers en zussen, etniciteit, opleiding

De AC Milan-voetballer Rafael werd geboren op 10 juni 1999 in Almada, Portugal. Sinds 2022 is hij 23 jaar oud en heeft hij de Portugese nationaliteit.

Evenzo is zijn etniciteit gemengd en volgens de astrologen is zijn geboorteteken Tweelingen.

Meer toevoegen, hij werd geboren bij zijn vader, Antonio Leao, en moeder, Conceicao Leao. Hij is de alleenstaande zoon van zijn ouders en heeft drie zussen genaamd, Paulo Leao, Bianca Leao, en Nadia Leo .

Er is momenteel geen informatie over zijn educatieve leven.

Rafael Leao- Professioneel leven, carrières

Rafael begon zijn voetbalcarrière op 17-jarige leeftijd toen hij zich aansloot bij Sporting CP B in de Liga. Hij bracht daar 2 jaar door en speelde 12 wedstrijden en scoorde 7 doelpunten.

Later werd hij in 2017 gekozen in de senioren, Sporting CP. In totaal speelde hij slechts 5 wedstrijden en maakte 2 doelpunten. Kort daarna trad hij toe tot de Franse League 1.

hoe lang is jeff glo

Nadat hij naam maakte bij Lille in 2018-2019 united 1, maakte hij de beste zet van zijn carrière tot nu toe door in 2019-2020 naar AC Milan van de Serie A te gaan.

Sinds hij in 2019 bij AC Milan kwam, heeft hij een grote indruk gemaakt in de Italiaanse club met in totaal 135 optredens en verreweg 34 doelpunten.

In 2021 is Rafael twee keer opgeroepen door het Portugese nationale team.

Momenteel is hij een actieve speler in de FIFA van 2022 WK , spelend voor het nationale team van Portugal.

Op 24 november 2022 scoorde Rafael zijn allereerste internationale brace in de 89e minuut van de FIFA Wereldbeker 2022-wedstrijd tegen Ghana, die werd gehouden in Stadium 974 in Doha, Qatar.

Rafael Leao- Netto waarde, Salaris

Volgens de bronnen gaat het om de Portugese voetballer Rafaël Leo 's netto waarde wordt berekend rond te zijn $ 1,5 miljoen vanaf 2022 . Met een nettowaarde in miljoenen verdient hij een goed bedrag als voetballer.

Afgezien hiervan voegt hij zijn rijkdom toe door middel van sponsorovereenkomsten.

Heeft Joao Rafael Leao gescoord in Qatar FIFA World Cup 2022?

Op 24 november 2022 scoorde Rafael een brace in de 89e minuut van de FIFA Wereldbeker 2022-wedstrijd tegen Ghana, die werd gehouden in Stadium 974 in Doha, Qatar.

Voor zijn doel, Christiaan Ronaldo scoorde zijn debuut FIFA Wereldbeker 2022-goal in 65 minuten na de wedstrijd.

Dan, medespeler, joao felix voegde nog een doelpunt toe in de 78e minuut van de wedstrijd, waardoor Portugal met 3-0 won van Ghana.