Wat is de huidige relatiestatus van de Saoedi-Arabische verdediger, Yasser Al-Shahrani?

Yasser Al-Shahrani is van nature gereserveerd en krimpt terwijl hij zich aanhankelijk voelt. Vanwege zijn schuchtere persoonlijkheid heeft de Ecuadoraanse verdedigende middenvelder zijn romantische relaties geheim gehouden.

Er is nooit gemeld dat hij ergens aan het daten is, dus het is een uitdaging om zijn huidige romantische situatie te bevestigen.

Het feit dat de verdediger, Yasser een enkel de mens verandert niet door het ontbreken van informatie.

Inhoud binnen

Yasser Al-Shahrani oftewel Yasser bin Gharsan bin Saeed Al-Mohammadi Al-Shahrani is een professionele Saoedi-Arabische voetballer. Hij speelt actief als linksback of centrale verdediger A-Hilal en het nationale team van Saoedi-Arabië .

Hij speelde in de momenteel lopende tijdens FIFA Wereldbeker 2022 groep C voetbalwedstrijd tussen Argentinië en Saudi Arabië in het Lusail-stadion in Lusail, Qatar.

is rick steves homo?

In de wedstrijd verloor Argentinië van Saudi met 1-2, met doelpunten van Saleh Al-Shehri en Salem Al-Dawsari .

Helaas viel de Saoedische verdediger Yasser naar de bodem na een botsing met doelman Mohammed Al-Owais in blessuretijd en werd hij op een brancard van het veld gedragen. Hij liep een gebroken kaak, gebroken gezichtsbeenderen en inwendige bloedingen op.

De kroonprins van Saoedi-Arabië gaf onmiddellijk opdracht om de speler naar Duitsland te vliegen voor een spoedoperatie per privéjet na de horror-botsing.

Was verdediger Yasser Al-Shahrani geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Argentinië tijdens de FIFA Wereldbeker 2022?

Helaas liep de Saoedi-Arabische verdediger Yasser een gebroken kaak, gebroken gezichtsbeenderen en inwendige bloedingen op als gevolg van zijn botsing met de doelman, Mohammed Al Owais , tijdens de historische zege tegen Argentinië met 2-1.

Ondanks dat Argentinië in de eerste helft op voorsprong kwam door de penalty van Lionel Messi in de 10e minuut, nam Saudi-Arabië de wedstrijd over met doelpunten in de tweede helft van Saleh Al-Shehri en Salem Al-Dawsari. Argentinië moest uiteindelijk een nederlaag incasseren tegen Saoedi-Arabië.

Yasser Al-Shahrani- Leeftijd, ouders, broers en zussen, etniciteit, opleiding

De Saoedische verdediger Yasser werd op 25 mei 1992 geboren in Dammam, Saoedi-Arabië. Sinds 2022 is hij 30 jaar oud en heeft hij de Saoedi-Arabische nationaliteit.

Volgens de astroloog is zijn geboorteteken Tweeling en behoort hij tot de Arabische nationaliteit.

Yasser werd geboren bij zijn vader, Gharsan Al-Shahrani , terwijl de naam van zijn moeder niet bekend is.

Er is geen verdere informatie over zijn ouders, broers en zussen en zijn vroege academische leven.

Yasser Al-Shahrani - Professioneel leven, carrières

In mei 2018 werd Yasser opgeroepen in de 23-koppige finale van Saoedi-Saoedi-Arabië voor de FIFA Wereldbeker 2018 die in Rusland werd gehouden.

Met zijn groeiende succes werd hij gekozen in de laatste ploeg van Saoedi-Arabië voor de FIFA Wereldbeker 2022 in Qatar.

Ondanks dat Argentinië in de eerste helft op voorsprong kwam door een strafschop van Lionel Messi in de 10e minuut, nam Saoedi-Arabië de wedstrijd over met goals in de tweede helft van Saleh Al-Shehri en Salem Al-Dawsari . Argentinië moest uiteindelijk een nederlaag incasseren tegen Saoedi-Arabië.