Jordan Burroughs 'nettowaarde, lengte, gewicht, vrouw - biografie

Uw Horoscoop Voor Morgen

Inhoud

Wie is Jordan Burroughs?

Jordan Burroughs is een Amerikaanse freestyle worstelaar, en ook een voormalig folkstyle worstelaar, die goud won op de Olympische Spelen van 2012 in Londen, en is een viervoudig wereldkampioen, wat hem wereldfaam heeft opgeleverd. Meest recent won hij de gouden medaille op de Pan American Championships.

Jordan Burroughs Biografie - Leeftijd, kindertijd en opleiding

Jordan Burroughs werd geboren op 8 juli 1988, in Camden, New Jersey, VS, hij groeide op in de stad Sicklerville, groeide op als christen en is nog steeds toegewijd aan zijn geloof. Hij is de jongste van vier kinderen en werd verliefd op het worstelen op de jonge leeftijd van vijf - zijn eerste gewichtsklasse was 45 pond.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nog een laatste rit en dan ga ik naar huis. Link in bio. : @geoffriccio

Een bericht gedeeld door Jordan Burroughs (@alliseeisgold) op 15 juli 2020 om 7:54 uur PDT

In die tijd nam hij de worstelaars van de World Wrestling Federation (WWF) als zijn idolen, waaronder Randy Savage en Ultimate Warrior, onder anderen.

Hij ging naar Winslow Township High School, waar hij een bekende worstelaar werd, drie districtstitels en twee regionale kampioenschappen won, terwijl hij in 2006 ook het staatskampioenschap won in de gewichtsklasse van 135 lbs. Zijn verdere prestaties omvatten een Senior Nationals-toernooi, na het verslaan van andere senior worstelaars in de VS. Hij eindigde de middelbare school als de nummer 52 op een lijst van 100 beste worstelaars in het laatste jaar.

College carrière

Na het toelatingsexamen voor de middelbare school schreef hij zich in aan de Universiteit van Nebraska met een atletiekbeurs. Hij zette zijn worstelcarrière voort, maar had het moeilijk in zijn eerste jaar, hij won 16 wedstrijden maar verloor er 13. Het volgende jaar verbeterde hij echter en noteerde hij een ongeslagen seizoen met 35 overwinningen. Zijn volgend jaar was ook opmerkelijk, terwijl hij in 2011 nog een seizoen had zonder een verloren gevecht en 36 won. Hij won een paar prijzen en erkenningen tijdens zijn universiteitscarrière, waaronder de meest prestigieuze Hodge Trophy in zijn laatste jaar, dat van hetzelfde is. relevantie als de Heisman Trophy in universiteitsvoetbal.

jpg

Professioneel worstelen

Hij behaalde zijn diploma in 2011 en lanceerde meteen een professionele carrière als freestyle worstelaar. Drie weken na zijn laatste wedstrijd op de universiteit werd Jordan uitgeroepen tot winnaar van de US Open in de gewichtsklasse van 74 kg. Later dat jaar won hij het Wereldkampioenschap in Istanbul, Turkije, en de Pan American Games in Guadalajara. Hij ging verder met groot succes, het winnen van de Wrestling World Cup in Bakoe en de gouden medaille op de Olympische Spelen in Londen, beide in 2012, de meest prominente prestatie in zijn carrière.

Latere carrière

Jordan bleef wedstrijden, titels en medailles winnen en nam deel aan de Wereldkampioenschappen, Wereldbeker worstelen, Pan-Amerikaanse Spelen en Pan-Amerikaanse kampioenschappen. In 2013 nam hij deel aan de Teheran Wrestling World Cup, waar hij de gouden medaille won, en hij won ook de gouden medaille op de Wereldkampioenschappen van Boedapest. Dat jaar brak hij zijn enkel, maar dat weerhield hem er niet van om die medailles te winnen, ook al vocht hij met vijf schroeven en een plaat aan zijn enkel. Het volgende jaar werd ook ontsierd met blessures toen hij zijn mediale laterale ligament verstuikte in de eerste wedstrijd van het seizoen.

Ondanks zijn blessure bleef hij echter concurreren, en met veel succes. Hij won de gouden medaille op de Wrestling World Cup in Los Angeles en de gouden medaille op de Pan American Championships in Mexico City. Vanaf dat moment ging zijn carrière echter achteruit, waarvan vooral zijn negende plaats op de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro in 2016 spreekt. Sindsdien heeft hij nog een paar medailles gewonnen, maar het aantal wedstrijden verminderd . Hoewel 2016 niet zo succesvol was als zijn voorgaande jaren, won hij de gouden medaille op het Pan American Championship in Frisco.

Meest recente inspanningen

Het jaar daarop was hij de winnaar van de Wereldbeker worstelen in Kermanshah met het Amerikaanse team en won hij het Wereldkampioenschap in Parijs. 2018 was rampzalig en won alleen de bronzen medaille in Boedapest op de Wereldkampioenschappen en een gouden medaille op de Wrestling World Cup in Iowa City. In de afgelopen twee jaar won Jordan de gouden medaille op de Pan American Games in Lima en de gouden medaille in Ottawa op de Pan American Championships.

Tijdens zijn carrière heeft hij gevochten tegen grote worstelaars als Livan Lopez, Kyle Drake, Zaurbek Sidakov en Frank Chamizo, naast vele anderen.

Internationale Freestyle Toernooien

Jordan heeft deelgenomen aan tal van internationale toernooien, waarbij hij gouden medailles won en in de meeste daarvan de nummer 1 werd. Zijn eerste toernooi was Cerro Pelado International, gevolgd door Dave Schultz Memorial International. Hij heeft twee Yasar Dogu-toernooien gewonnen en in 2019 won hij zijn eerste Dan Kolov- Nikola Petrov-toernooi.

Jordan Burroughs netto waarde, lengte, gewicht en uiterlijk

Jordan is een veelgeprezen worstelaar geworden en zijn succes heeft bijgedragen aan zijn rijkdom. Nu schatten gezaghebbende bronnen dat zijn vermogen begin 2020 rond de $ 6 miljoen ligt, terwijl zijn jaarinkomen rond de $ 750.000 ligt.

Hij bezit een luxe huis en een Audi A6, als enkele van zijn waardevolle bezittingen.

Jordan staat bekend als extreem toegewijd aan zijn lichaamsbouw - hij staat op 1,73 m, terwijl zijn gewicht bijna nooit verandert, en hij weegt nu 163 pond. Hij heeft bruine ogen en zwart haar.

Jordan Burroughs Persoonlijk leven, daten, trouwen, kinderen

Jordan praat zelden over zijn persoonlijke inspanningen en in interviews is hij meer gefocust op het weggeven van details over zijn carrière.

We zijn er echter achter gekomen dat Jordan een getrouwde man is. Zijn vrouw is Lauren Mariacher, met wie hij in 2013 trouwde, en het paar heeft twee kinderen verwelkomd.

Jordan Burroughs Nieuws, Feiten, Invloed

Jordan heeft ruzie gemaakt met zijn competitieve collega's, waaronder Ben Asker, en de twee waren onlangs het onderwerp van een online vete die een paar wenkbrauwen opriep, en een paar tijdschriftartikelen.

Jordan is ingesteld op staan ​​voor het nationale team van de VS op de Olympische Spelen van Tokio, wanneer ze plaatsvinden, omdat ze worden uitgesteld tot juli 2021.
Hij is erg populair geworden op sociale media, vooral Instagram met meer dan 625.000 volgers op zijn Officiële Pagina .